Antena 3 CNN Externe O gravidă a fost lovită de fulger și a născut de urgență! Ce s-a întâmplat apoi cu bebelușul i-a șocat pe toți

O gravidă a fost lovită de fulger și a născut de urgență! Ce s-a întâmplat apoi cu bebelușul i-a șocat pe toți

O gravidă a fost lovită de fulger și a născut de urgență! Ce s-a întâmplat apoi cu bebelușul i-a șocat pe toți
19 Iul 2017   •   12:56

Bebeluşul unei femei care a fost lovită de un fulger în timp ce era însărcinată, dar care a supravieţuit trăsnetului, a murit la două săptămâni după naşterea sa prematură, au relatat mass-media locale citate miercuri de EFE. 

Meghan Davidson, în vârstă de 26 de ani, a fost lovită de fulger în iunie, pe coasta de sud-vest a Floridei, atunci când se plimba, fiind însărcinată, alături de mama ei. 

În urma incidentului, medicii au fost nevoiţi să-i inducă travaliul. Femeia, care este mamă a alţi doi copii, a fost ulterior externată. 

Bebeluşul, care a primit numele de Owen, a murit miercurea trecută, a informat biroul medicului legist din comitatul Lee. Acesta fost cel de-al şaselea deces provocat de trăsnet în 2017 în Statele Unite şi cel de-al patrulea în statul Florida. 

În fiecare an, trăsnetele, un fenomen care se înregistrează de aproximativ 25 de milioane de ori în Statele Unite, ucid în medie 47 de persoane şi provoacă sute de răniţi, potrivit Administraţiei Naţionale a Oceanelor şi Atmosferei din SUA (NOAA). 

Impactul trăsnetului poate provoca stop cardiac şi răni grave persoanelor afectate, precum leziuni cerebrale ireversibile, a precizat NOAA.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fulger
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close