Antena 3 CNN Externe Imaginile durerii din Ucraina. Animalele de companie, lipite de stăpânii lor, la adăpost de bombe în stațiile de metrou

Imaginile durerii din Ucraina. Animalele de companie, lipite de stăpânii lor, la adăpost de bombe în stațiile de metrou

Tot mai multe imagini emoționante vin din orașele Ucrainei. Animalele de companie, victime colaterale ale invaziei rusești, își însoțesc stăpânii care au găsit adăpost în stațiile de metrou.

Imaginile durerii din Ucraina. Animalele de companie, lipite de stăpânii lor, la adăpost de bombe în stațiile de metrou
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    25 Feb 2022   •   10:03

Nu toată lumea a avut norocul să poată părăsi Ucraina, așa că, pe fondul haosului și confuziei, mulți s-au adunat la o stație de metrou Harkov, care servește drept adăpost anti-bombă, pentru a-și proteja familiile, împreună cu animalele lor de companie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe rețelele de socializare sunt distribuite tot mai multe fotografii, în care se poate observa cum oamenii se mișcă cu pisicile și câinii, în brațe sau în cutiile de transport, refuzând să-i abandoneze în plin conflict.

Totodată, școlile de dresaj de câini din Ucraina s-au alăturat pentru a nu lăsa singure animalele de companie, și au recomandat recomandat oamenilor să le ia împreună cu familia, pentru a-i proteja de conflict.

×
Subiecte în articol: Ucraina animalele de companie metrou Kiev
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close