Antena 3 CNN Externe Imagini şocante! Student bulgar, bătut cu sălbăticie şi aruncat pe şinele metroului din Belgia (VIDEO)

Imagini şocante! Student bulgar, bătut cu sălbăticie şi aruncat pe şinele metroului din Belgia (VIDEO)

Imagini şocante! Student bulgar, bătut cu sălbăticie şi aruncat pe şinele metroului din Belgia (VIDEO)
Sursa foto: belgia
03 Apr 2010   •   11:28

Un post de televiziune din Belgia a difuzat imagini ale unei agresiuni deosebit de violente din metroul de la Bruxelles, în care un student bulgar a fost grav rănit. Faptele s-au petrecut în noaptea de Revelion, dar înregistrarea a fost dată publicităţii doar acum deoarece poliţia nu mai are altă opţiune pentru a da de urma făptaşilor. Avertizăm că unele din imaginile care urmează pot fi şocante.

Incidentul înregistrat de mai multe camere de supraveghere s-a petrecut pe la 4 dimineaţa, când metroul era pustiu. Totul a început printr-o altercaţie între doi studenţi bulgari, aflaţi într-un stagiu la Comisia Europeană, şi o bandă de tineri violenţi care păreau de origine africană. Bătăuşii s-au înverşunat asupra unuia din studenţi, pe care l-au snopit în bătaie şi, la un moment dat, l-au împins peste o balustradă de la nivelul superior al staţiei. Tânărul s-a prăbuşit pe linia metroului, de la o înălţime de câţiva metri.

Potrivit presei belgiene, studentul a supravieţuit, dar şi-a rupt vertebrele cervicale şi ar putea rămâne paralizat. Starea sănătăţii sale nu a fost dezvăluită. Agresorul, cuprins poate de remuşcări, l-a ajutat pe al doilea student să ridice victima pe peron, iar apoi a fugit împreună cu tovarăşii săi.

Feţele tuturor se văd destul de bine pe înregistrare, dar poliţia n-a reuşit să le dea de urmă aşa că a făcut apel, acum, la ajutorul telespectatorilor. Deocamdată, imaginile au iscat pe internet un val de comentarii, multe de natură rasistă. Conducerea metroului a ţinut să sublinieze că, în ciuda regretabilului incident, delicvenţa în staţii a scăzut iar călătorii sunt în deplină siguranţă.



Antena 3




×
Subiecte în articol: Belgia agresiune metrou Bruxelles student
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close