Incendiu la un centru de refugiaţi din Germania

de A.M.P    |    04 Sep 2015   •   08:32
Incendiu la un centru de refugiaţi din Germania Foto: Agerpres/EPA

Cinci persoane au fost rănite într-un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiaţi din Heppenheim, în apropiere de Frankfurt, a anunţat poliţia germană, citată de Deutsche Welle.

"Un locuitor care a încercat să se salveze sărind de la o fereastră de la etajul al doilea a fost rănit grav", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Christiane Kobus. Alte patru persoane s-au intoxicat cu fum.
   
Pompierii şi ambulanţele au sosit la locul incendiului la scurt timp după izbucnirea lui. Flăcările au fost stinse rapid, a precizat Kobus.
   
Potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit la uşa de la intrare, dar este prea devreme pentru a stabili dacă a fost vorba despre un incendiu declanşat intenţionat. O investigaţie a fost demarată în acest caz.
   
Peste 60 de refugiaţi din Siria, Irak, Etiopia, Eritreea, Irak, Algeria şi Somalia locuiau în centrul respectiv. Imobilul nu mai poate fi locuit acum, iar autorităţile caută un alt loc în care îi poate muta pe imigranţi.
   
Mai multe centre de refugiaţi de pe teritoriul Germaniei au fost vizate de incendii în ultima perioadă.
   
Germania se confruntă cu un val fără precedent de sute de mii de imigranţi, dintre care mulţi fug din calea conflictelor şi sărăciei din Africa şi Orientul Mijlociu.

Parteneri
x close