Antena 3 CNN Externe Incendiu puternic într-o principală gară din Paris

Incendiu puternic într-o principală gară din Paris

Incendiu puternic într-o principală gară din Paris
27 Iul 2018   •   19:02

Traficul feroviar la gara Montparnasse din Paris, una din principalele gări ale capitalei franceze, care deserveşte vestul şi sud-vestul Franţei, a fost întrerupt vineri la mijlocul zilei, în timp ce se înregistra un important aflux de călători, din cauza unui incendiu, a anunţat transportatorul SNCF, citat de AFP.

Această întrerupere va afecta foarte mulţi călători care trebuiau să ia trenul în această vineri şi în weekend, când mulţi turişti se întorc la Paris, iar alţii părăsesc capitala.

Întreruperea are drept cauză 'un incendiu la o substaţie electrică aparţinând RTF', reţeaua pentru transportul de energie electrică, a anunţat SNCF pe Twitter, adăugând că 'echipele noastre tehnice sunt în curs de intervenţie'.

Această substaţie se află în apropiere de Versailles, într-o suburbie a Parisului. Pe Twitter, numeroşi internauţi au postat fotografii şi înregistrări video cu un nor de fum negru deasupra oraşului şi în apropiere de calea ferată, prezentându-le ca fiind realizate în apropierea locului unde a izbucnit incendiul.

Gara Montparnasse a suferit un accident major şi acum un an, când traficul a fost întrerupt în cursul unui weekend în plin sezon estival din cauza unei pene la dispozitivul de semnalizare, ceea ce i-a atras critici transportatorului şi a determinat guvernul să reacţioneze. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu gara paris

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close