Antena 3 CNN Externe Un cadru medical de 21 de ani, internat pentru transplant de ficat, a murit în spital de coronavirus. "Oamenii trebuie să înţeleagă cât de serioasă este această problemă"

Un cadru medical de 21 de ani, internat pentru transplant de ficat, a murit în spital de coronavirus. "Oamenii trebuie să înţeleagă cât de serioasă este această problemă"

O infirmieră tânără, de numai 21 de ani, care lucra într-un spital din Anglia, se internase pentru că avea nevoie de un transplant hepatic, însă noul coronavirus i-a fost fatal.

Un cadru medical de 21 de ani, internat pentru transplant de ficat, a murit în spital de coronavirus. "Oamenii trebuie să înţeleagă cât de serioasă este această problemă"
de M.Z.    |    13 Apr 2020   •   11:44

Katie Horne era în spital de aproximativ de aproape o lună şi urma să facă un transplant de ficat, având în vedere că suferea de o boală gravă la acest organ, potrivit bbc.com.

Tânăra a fost chiar transferată la o altă unitate medicală pentru această intervenţie, fiind sursa ei şansă de supravieţuire. 

Din păcate însă, chiar în timp ce se afla pe lista de așteptare pentru un transplant, infirmiera o contractat virusul ucigaş, a anunţat sora tinerei.

Drept urmare, cadrul medical nu a mai putut fi supus transplantului, fiind infectat cu Sars-Cov2. 

Astfel, după numai 12 zile de la testarea pozitivă, tânăra de doar 21 de ani a murit, boala de ficat cauzându-i complicaţii în urma infectării cu coronavirus.

Sora tinerei doreşte prin povestirea acestui caz tragic să tragă un semnal de alarmă şi a spus că "oamenii trebuie să înţeleagă cât de serioasă este această problemă", referindu-se la COVID-19.
 

×
Subiecte în articol: Katie Horne coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close