Antena 3 Externe A murit la 33 de ani, ucis de COVID-ul în care nu credea. Povestea de viaţă a sportivului şi mesajul de pe patul de spital

A murit la 33 de ani, ucis de COVID-ul în care nu credea. Povestea de viaţă a sportivului şi mesajul de pe patul de spital

de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   12:23
A murit la 33 de ani, ucis de COVID-ul în care nu credea. Povestea de viaţă a sportivului şi mesajul de pe patul de spital
Sursa foto: Instagram/stuzhuk_dmitriy

Cazul unui influencer tânăr a şocat, după ce acesta a fost răpus de coronavirus, deşi iniţial spunea că nu crede în existenţa virusului.

Un bărbat de 33 de ani din Ucraina, influencer şi antrenor de sport, a uimit în jurul său, după ce soţia a anunţat că acesta a murit din cauza COVID-19, potrivit news.sky.com.

Dmitriy Stuzhuk, tată a trei copii, era antrenor de fitness şi avea un stil de viaţă sănătos

Totul a fost cu atât mai şocant, cu cât Dmitriy Stuzhuk, tată a trei copii, era tânăr şi, antrenor de fitness fiind, promova şi urma un stil de viaţă sănătos şi sportiv.

Bărbatul s-a infectat cu coronavirus în timpul unei vacanţe în Turcia şi s-a internat atunci când a început să aibă probleme de respiraţie.

"Eu nu credeam că există COVID, până când m-am îmbolnăvit. E o boală grea"

"Eu nu credeam că există COVID până când m-am îmbolnăvit. COVID-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea", spunea tânărul, pe patul de spital.

Testul COVID a ieşit pozitiv, sportivul a avut nevoie de ventilator în spital pentru a respira, iar după o săptămână a fost externat.

Apoi, starea lui Dmitriy Stuzhuk s-a agravat, coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, iar tânărul a intrat în moarte clinică. Atunci, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close