Antena 3 Externe Întâlnire, la Kremlin, între Vladimir Putin și John Kerry

Întâlnire, la Kremlin, între Vladimir Putin și John Kerry

15 Dec 2015   •   18:29
Întâlnire, la Kremlin, între Vladimir Putin și John Kerry

Președintele rus Vladimir Putin și secretarul de stat american John Kerry au început marți seara, la Kremlin, convorbiri pentru a găsi o soluție la conflictul din Siria.
'Știți că noi căutăm împreună soluții la crizele celei mai acute', în special la cea din Siria, a declarat Vladimir Putin la începutul întâlnirii, după cum relatează AFP.

Anterior, Kerry a avut o întrevedere cu omologul său rus Serghei Lavrov. Înaintea acestei întâlniri, secretarul de stat american și-a manifestat speranța în găsirea 'unui numitor comun' cu liderii ruși, într-un efort vizând apropierea pozițiilor celor două țări în problema soluționării conflictului din Siria. La rândul său, Serghei Lavrov și-a exprimat speranța că vizita lui Kerry la Moscova va fi una 'constructivă'.

Vizita la Moscova a șefului diplomației americane intervine în contextul pregătirilor pentru o posibilă reuniune internațională asupra Siriei, vineri, la New York.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close