Antena 3 CNN Externe Interviu cu românul care asigură securitatea la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Interviu cu românul care asigură securitatea la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Întreaga omenire este în aceste clipe cu ochii pe Marea Britanie, care îşi conduce azi regina pe ultimul drum. Sunt ceremonii impresionante la Londra, un program pus la punct în cel mai mic detaliu. Printre cei care asigură securitatea la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a este şi un român, care a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena 3.

Interviu cu românul care asigură securitatea la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    19 Sep 2022   •   12:25

O mobilizare de forţe fără precedent, având în vedere gradul ridicat de securitate necesar pentru participarea la funeralii a celor peste o mie de oficial de rang înalt.

Maria Coman, trimis special Antena 3 la Londra, a stat de vorbă cu Mihai Copăceanu, românul care asigură securitatea la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

"În aceste zile a fost destul de aglomerat. Am început marţea trecută, în acelaşi punct unde sunt şi astăzi. A fost începutul rândului pentru procesiune. Efectiv m-am ocupat de coadă. Am avut o echipă de 22 de persoane şi am asigurat securitatea şi siguranţa.

Nu ştiam că voi ajunge să mă ocup de asta, pentru că am avut împărţite mai multe puncte. Acesta a fost primul punct şi când ne-au împărţit de la companie, am avut norocul să fiu chiar primul. Nu lucrez full-time security, lucrez în construcţii, sunt sale manager, iar acum sunt între joburi. Am terminat un proiect şi am început să aplic pentru altul.

Din punctul meu de vedere, mi-a plăcut să lucrez şi m-am simţit implicat şi emoţional, având în vedere evenimentele întâmplate. Pot să spun că englezii au iubit-o şi o iubesc foarte mult în continuare pe regină, care a fost alături de ei 70 de ani", a spus românul, în exclusivitate la Antena 3.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close