Antena 3 Externe Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza. Iron Dome a doborât proiectilele

Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza. Iron Dome a doborât proiectilele

de Antena3.ro    |    27 Iun 2012   •   10:06
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza. Iron Dome a doborât proiectilele
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Două rachete au fost trase marţi din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului, fără a provoca însă victime sau distrugeri materiale, în cea de a treia zi a unui armistiţiu decretat de către combatanţii din teritoriul palestinian, conform unui anunţ al armatei israeliene, relatează AFP.
   
"Cele două rachete au fost doborâte" de către sistemul anti-rachetă Iron Dome, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei.
   
"Din informaţiile noastre, nu există victime sau distrugeri", a menţionat la rândul său purtătorul de cuvânt al poliţiei, Micky Rosenfeld.
   
Cele două proiectile se adaugă la cele cinci rachete lansate asupra Israelului din sudul Fâşiei Gaza, din momentul în care Hamas, care controlează teritoriul palestinian, a declarat acest armistiţiu, intrat în vigoare de sâmbătă, potrivit armatei.
   
Duminică, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat că armata a răspuns "în forţă" la zecile de rachete lansate săptămâna trecută, din Gaza, dar că, în cazul în care vor exista noi atacuri, răspunsul armatei israeliene va fi şi mai dur.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close