Antena 3 CNN Externe Jaf de 100.000 de euro în plină zi cu un pistol de jucărie, într-un oficiu poştal din Italia

Jaf de 100.000 de euro în plină zi cu un pistol de jucărie, într-un oficiu poştal din Italia

Jaful, inspirat din filmele de acţiune, a avut loc luni dimineaţă. Trei infractori au atacat o maşină de transport valori care ridica o sumă mare de bani din oficiul poştal Poste Italiane de pe via Calogero Nicastro din Palermo, Italia.

Jaf de 100.000 de euro în plină zi cu un pistol de jucărie, într-un oficiu poştal din Italia
Sursa foto: palermotoday.it
de Claudia Popovici    |    16 Noi 2020   •   23:45

Jaful a avut loc luni dimineaţa şi, din primele relatări reiese că totul s-a petrecut în faţa clienţilor care aşteptau la coadă să intre în oficiul postal de pe via Calogero Nicastro din Palermo, Italia.

Cei trei infractori au aşteptat ca paznicii de la maşina de transport valori să iasă din oficiul poştal

Unul dintre infractori a ameninţat paznicii cu un pistol de jucărie în timp ce ceilalţi doi infractori au furat un pistol de la unul din paznici, au luat banii şi au fugit, notează Palermo Today.

Martorii au alertat imediat autorităţile. Cei trei infractori au reuşit să fure 100.000 de euro şi s-au făcut nevăzuţi. În urma anchetei, pe strada pe care au fugit escrocii, poliţiştii au găsit pistolul de jucărie, replică a unui pistol real.

Ancheta este în desfăşurare. Polițiștii verifică imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere pentru a găsi indicii care să-i ducă la identificarea indivizilor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: jaf oficiu poştal Italia
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close