Antena 3 CNN Externe Joe Biden, primit la Palatul Prezidenţial din Varşovia | Sabrina Preda, corespondenţă Antena 3 CNN din Polonia

Joe Biden, primit la Palatul Prezidenţial din Varşovia | Sabrina Preda, corespondenţă Antena 3 CNN din Polonia

Sabrina Preda, corespondent Antena 3 CNN trimis special la Varşovia, a transmis în direct momentul în care preşedintele american Joe Biden a fost primit cu onoruri la Palatul Prezidenţial de preşedintele polonez Andrzej Duda.

de Alin Tarnovschi    |    21 Feb 2023   •   14:45

Preşedintele Joe Biden a ajuns la Palatul Prezidenţial din Varşovia într-o coloană oficială, la bordul "Bestiei", aşa cum a fost denumită maşina blindată pe care preşedintele american o foloseşte în deplasările oficiale.

La Palatul Prezidenţial, Joe Biden a fost primit cu onoruri militare de preşedintele Poloniei, Andrzej Duda.

"Am observat pe toate clădirile din centrul vechi al Varşoviei lunetişti. Tot centrul vechi al oraşului este blocat şi nu se circulă. Forţele speciale americane au asigurat securitatea în zona în care preşedintele Biden s-a întâlnit cu preşedintele polonez", a declarat Sabrina Preda, corespondent Antena 3 CNN.

Generalul Cristian Barbu a explicat că astfel de măsuri de securitate sunt fireşti pentru astfel de situaţii. "Cel mai puternic om al planetei, o situaţie cu totul şi cu totul aparte, suntem foarte aproape de un teatru de operaţii, de un război, suntem în una din cele mai înainate ţări din flancul estic şi este firesc", a declarat generalul Barbu.

Citeşte şi: Vladimir Putin, discurs după un an de război cu Ucraina: "Urmează schimbări extraordinare în întreaga lume"

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close