Antena 3 Externe MAE averitzează românii care pleacă în concediu în Grecia cu privire la o grevă în data de 10 septembrie

MAE averitzează românii care pleacă în concediu în Grecia cu privire la o grevă în data de 10 septembrie

de N.B.    |    09 Sep 2011   •   16:47
MAE averitzează românii care pleacă în concediu în Grecia cu privire la o grevă în data de 10 septembrie
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA

Ministerul Afacerilor Externe îi atenţionează pe românii care doresc să călătorească în zilele următoare în Grecia cu privire la faptul că sâmbătă, 10 septembrie, va avea loc o grevă la care vor participa sindicatele angajaţilor din sectorul privat, sindicatul angajaţilor din sectorul public şi sindicatul studenţilor, informează Agerpres.

MAE anunţă prin intermediul comunicatului transmis că sindicatele vor protesta împoptriva măsurilor de austeritate iniţiate de guvernul elen. Protestele vor avea loc cu ocazia inaugurării Târgului Internaţional de la Salonic şi se vor desfăşura în centrul oraşului şi în faţa complexului expoziţional.

"Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local, evitând zonele unde au loc mişcări de protest" se arată în comunicat.

Pentru detalii suplimentare, cetăţenii români pot contacta Ambasada României la Atena sau Consulatul General al României la Salonic, informează MAE.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close