x close

Majoritatea românilor nu trăiesc ca el. Scrisoarea trimisă de un deţinut familiei a revoltat lumea

de O.P.    |    18 Oct 2011   •   08:16
Majoritatea românilor nu trăiesc ca el. Scrisoarea trimisă de un deţinut familiei a revoltat lumea Foto: Daily Mail

La 41 de ani Robert Shaw a avut ghinionul să fie prins de autorităţi în timp ce transporta ilegal arme în valoare de 20.000 de lire sterline. A fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, iar după gratii a trimis o scrisoare care a şocat şi revoltat în aceeaşi măsură.

"Avem la dispoziţie o masă de biliard, o masă de tenis, acces la sală de fitness, putem să facem căţărări, să jucăm, fotbal sau tenis. În celulă avem acces la televizor şi chiar mi se pare foarte relaxant aici. În afară de faptul că îmi este foarte dor de voi, mă simt foarte bine aici", spunea bărbatul în scrisoarea trimisă fiicei sale.

Fosta soţie, după ce a citit cuvintele scrise de bărbat s-a arătat foarte revoltată: "Speram că va fi pedepsit pentru ilegalităţile comise. NU mă aşteptam nicio secundă că va pleca în vacanţă, gratis!", a declarat femeia, ciatată de Daily Mail.

Femeia a declarat presei că el o duce mai bine în închisoare decât mulţi cetăţeni corecţi care încearcă să îşi ducă traiul de pe o zi pe alta.
Citeşte mai multe despre:

detinuti inchisori
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati