Antena 3 CNN Externe Marea Britanie, amenințată direct: ”Va transforma totul într-un deșert radioactiv! Nimic nu o poate opri!”

Marea Britanie, amenințată direct: ”Va transforma totul într-un deșert radioactiv! Nimic nu o poate opri!”

Rusia continuă să amenințe Occidentul. Realizatorul vedetă şi principalul propagandist al lui Vladimir Putin a prezentat un scenariu în care Marea Britanie este transformată, citez, într-un "deșert radioactiv", în urma unui atac nuclear lansat de Rusia.

Marea Britanie, amenințată direct: ”Va transforma totul într-un deșert radioactiv! Nimic nu o poate opri!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2022   •   08:39

”O altă opțiune de a arunca Marea Britanie în adâncurile mării este drona subacvatică rusească Poseidon. 

Se apropie de țintă la o adâncime de un kilometru, cu o viteză de 200 de kilometri pe oră. Nu există nicio modalitate de a opri această dronă subacvatică. Ea are un focos cu o capacitate de până la 100 megatone.

Explozia acestei torpile termonucleare aproape de țărmurile Marii Britanii va provoca un val uriaș, un tsunami, cu o înălțime de până la 500 de metri. Acest val mare este și un purtător de doze extrem de mari de radiații. Trecând peste Marea Britanie, va transforma tot ceea ce rămâne în urmă, într-un deșert radioactiv, inutilizabil pentru orice”, spune acesta. 

Între timp, vin reacții ferme de peste Prut, în urma articolului The Times privind o presupusă ofensivă rusă în țara vecină. Nu există indicii care să arate că Republica Moldova se află în pericol, au anunțat reprezentanții Ministerului local al Apărării. 

”Toate instituțiile statului sunt în regim de alarmă de la începutul războiului din Ucraina si monitorizează atent situația. În acest moment, nu există indicii care ar arăta că Republica Moldova este în pericol.  

Aceste constatări sunt împărtășite nu doar de autoritățile moldovenești, dar și de principalii noștri parteneri internaționali. Evaluăm constant riscurile de securitate și vom comunica publicului orice modificare de situație”, spune reprezentanții ministerului.  

Analiştii politici occidentali sunt de părere că obiectivul Kremlinului este acela de a crea o legătură terestră dinspre Rusia către Transnistria, de-a lungul întregii coaste a Ucrainei, ca sa taie accesul Ucrainei la Marea Neagră. 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Rusia
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close