Antena 3 CNN Externe Meghan Markle, pregătiri intense înainte de nuntă. Fosta actriță ia lecţii de etichetă regala

Meghan Markle, pregătiri intense înainte de nuntă. Fosta actriță ia lecţii de etichetă regala

Meghan Markle, pregătiri intense înainte de nuntă. Fosta actriță ia lecţii de etichetă regala
14 Mar 2018   •   21:34

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, ia lecţii privind protocolul regal, înaintea căsătoriei, care va avea loc pe 19 mai, potrivit contactmusic.com.

Fosta actriţă americană învaţă lucruri diverse privind eticheta, de la modul în care trebuie să păşească la ţinute, pentru a deveni un membru demn al familiei regale britanice.

Grant Harrold, fostul majordom al prinţului Charles, a declarat pentru publicaţia Daily Star: "Trebuie să fie atentă la ce spune, la cum spune, pentru că, după 19 mai, va fi membru al familiei regale".

"Este vorba de lucruri de zi cu zi - de la modul în care păşeşte, vorbeşte, lucrurile pe care le face, modul în care mănâncă, cum ţine ceaşca, cum se îmbracă - totul va fi analizat. Are multe de făcut pentru a se adapta", a mai spus acesta.

În ceea ce priveşte îmbrăţişările cu oamenii de rând, deşi protocolul impune evitarea acestora, unii dintre membrii mai tineri ai familiei regale - inclusiv prinţii Harry şi William, fratele acestuia - au început să încalce această tradiţie. Harrold a adăugat că aceştia îşi copiază mama, pe regretata prinţesă Diana, "ceea ce este fantastic".

Surse au declarat anterior că Meghan a învăţat cum să urce într-un automobil cu "graţie regală". De asemenea, aceasta a învăţat cum să manevreze tacâmurile de argint. "Trebuie să ştie să facă diferenţa între un cuţit pentru peşte şi unul pentru unt, cum se consumă fructele de mare, cum se soarbe supa etc.", potrivit sursei.

De asemenea, Meghan Markle ia lecţii de dicţie, pentru a îmblânzi accentul american.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Meghan Markle pregatiri nunta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close