Antena 3 CNN Externe Metoda prin care un bărbat a mâncat și a băut gratis la cel puțin 20 de restaurante: ”Doamne, am un atac de cord”

Metoda prin care un bărbat a mâncat și a băut gratis la cel puțin 20 de restaurante: ”Doamne, am un atac de cord”

Un bărbat de origine lituaniană, în vârstă de 50 de ani, a mâncat și a băut la mai multe restaurante din Alicante, Spania, apoi, când a venit momentul să plătească, a apelat la o metodă inedită. În cele din urmă, individul a fost prins de polițiști.

Metoda prin care un bărbat a mâncat și a băut gratis la cel puțin 20 de restaurante: ”Doamne, am un atac de cord”
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Roxana Mihăiescu    |    20 Oct 2023   •   13:56

A mâncat și a băut tot ce a poftit, însă fără să achite nota de plată la cel puțin douăzeci de restaurante din Spania. Bărbatul de origine lutuaniană a găsit o metodă prin care să scape ”basma curată” de fiecare dată când primea nota de plată.

Individul în vârstă de 50 de ani a pus în aplicare un plan bine pus la punct. Astfel, după fiecare masă în oraș, bărbatul simula o boală, prefăcându-se că simte că are un atac de cord. 

Poreclit ”Aidas”, individul ar fi cerut îngrijiri medicale pentru falsele sale probleme cardiace și a fost descoperit abia când și-a încercat de două ori metoda în același restaurant. 

Citește și: Metoda inedită prin care două femei au furat suma de 45.000 de lei de la o bătrână din București

”Doamne, am un atac de cord”, spunea bărbatul, în momentul în care termina de mâncat și trebuia să plătească nota. 

Ultima încercare a fost în luna septembrie, la restaurantul-taperie El Buen Corner. Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru că un client nu a achitat nota de plată. Ajunși la fața locului, aceștia l-au găsit pe client întins pe masă, apoi pe jos, așa cum face de obicei pentru a simula o boală în scopul de a fi evacuat cu o ambulanță.

Individul a fost recunoscut de autoritățile locale și a fost arestat, în cele din urmă. Înainte de a recurge la această metodă, acesta fusese acuzat anterior de furtul de haine din câteva magazine de îmbrăcăminte, însă întotdeauna eliberat provizoriu după ce a fost adus în fața justiției, notează Știri Diaspora.

Acum, bărbatul va ajunge la închisoare, cel mai probabil.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close