Antena 3 CNN Actualitate Metoda inedită prin care două femei au furat suma de 45.000 de lei de la o bătrână din București

Metoda inedită prin care două femei au furat suma de 45.000 de lei de la o bătrână din București

O femeie în vârstă de 85 de ani a sunat la 112 pentru a raporta că a fost jefuită de două femei, pe care le-a primit în locuința sa.

Metoda inedită prin care două femei au furat suma de 45.000 de lei de la o bătrână din București
Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    11 Oct 2023   •   16:00

Incidentul a avut loc pe data de 22 august 2023. Bătrâna respectivă le-a povestit polițiștilor că două femei au bătut la ușa locuinței sale, pentru a prezenta o ofertă. În tot acel timp, una dintre femei a ținut-o ocupată pe bătrână, în timp ce cealaltă femeie a intrat în casă și i-ar fi furat suma de 45.000 de lei.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către două femei, în vârstă de 33, respectiv 46 de ani, ambele cunoscute cu preocupări de natură infracţională. Probatoriul administrat a relevat faptul că, în timp ce una dintre bănuite ar fi pătruns în locuinţă, inducând în eroare persoana vătămată cu privire la calitatea de reprezentant al unui lanţ de hipermarketuri, cealaltă, profitând de faptul că uşa a fost lăsată neasigurată, ar fi pătruns şi ar fi sustras banii”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citește și: El este medicul-vedetă din Bucureşti, reţinut după ce ar fi furat o sumă uriaşă din casa fostei iubite 

În cursul zilei de 10 octombrie, cele două femei au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

”La data de 10 octombrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Galaţi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de 45.000 de lei”, a mai transmis miercuri, Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: metoda jaf furt bani
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close