Antena 3 CNN Externe MINCIUNA ruşinoasă pe care Vladimir Putin a prezentat-o întregii lumi. Reacţia AMERICANILOR: "Putin ar trebui tras la răspundere"

MINCIUNA ruşinoasă pe care Vladimir Putin a prezentat-o întregii lumi. Reacţia AMERICANILOR: "Putin ar trebui tras la răspundere"

MINCIUNA ruşinoasă pe care Vladimir Putin a prezentat-o întregii lumi. Reacţia AMERICANILOR: "Putin ar trebui tras la răspundere"
de O.P.    |    12 Mai 2014   •   06:30

Rusia nu şi-a retras trupele masate la frontiera cu Ucraina, a declarat duminică secretarul american al Apărării Chuck Hagel, denunţând o politică rusă pe "termen scurt" în Ucraina.

"Din câte ştim noi, ruşii nu au plecat", a declarat el pentru postul american ABC. "Preşedintele (rus Vladimir) Putin ar trebui să fie întrebat de ce pretinde că aceştia pleacă, când, în realitate, nu este deloc aşa".

Preşedintele rus a declarat miercuri că ţara sa şi-a retras militarii de la frontieră. NATO a apreciat, la sfârşitul lui aprilie, că este vorba despre aproximativ 40.000 de oameni.

"Rusia continuă să se izoleze în numele unui beneficiu pe teremn scurt", a declarat Hagel. "Poate că au sentimentul că sunt pe cale să câştige, dar lumea nu este o afacere pe termen scurt", a adăugat el.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close