Antena 3 CNN Externe Ministrul ucrainean de Interne, beat în avion. Luţenko a înjurat pasagerii aeronavei

Ministrul ucrainean de Interne, beat în avion. Luţenko a înjurat pasagerii aeronavei

Ministrul ucrainean de Interne, beat în avion. Luţenko a înjurat pasagerii aeronavei
Sursa foto: Iuri Luþenko
07 Mai 2009   •   10:58

Ministrul ucrainean de Interne, Iuri Luţenko, a fost reţinut de forţele de ordine ale aeroportului din Frankfurt, după ce a făcut scandal în avionul cu care a venit din Kiev. Ministrul ar fi trebuit să-şi continue drumul spre Seul, însă pilotul a refuzat să-l mai îmbarce, temându-se pentru securitatea celorlalţi pasageri.

Atât Luţenko, cât şi fiul său de 19 ani se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit www.mosnews.com, cei doi i-au înjurat pe pasagerii avionului şi au vorbit urât tot drumul. Ajunşi în aeroport, Luţenko şi fiul său au arucat cu telefoanele mobile în poliţişti.

După ce le-au verificat actele, forţele de ordine au descoperit că scandalagiul era ministrul de Interne al Ucrainei. Iuri Luţenko nu a fost încătuşat. În schimb, fiului său i s-au pus cătuşe. În cele din urmă, ministrul a fost nevoit să plece spre Seul cu o altă cursă.

Nu este prima dată când Iuri Luţenko provoacă un astfel de incident. Anul trecut, el s-a luat la bătaie cu primarul Kievului, Leonid Cernoveţki. Incidentul a avut loc chiar în sediul preşedinţiei ucrainene.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ministrul de Interne Ucraina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close