Antena 3 CNN Externe Momentul ADEVĂRULUI în Ucraina. CINE sunt victimele căzute în Doneţk. "RUSIA e implicată până la gât"

Momentul ADEVĂRULUI în Ucraina. CINE sunt victimele căzute în Doneţk. "RUSIA e implicată până la gât"

Momentul ADEVĂRULUI în Ucraina. CINE sunt victimele căzute în Doneţk. "RUSIA e implicată până la gât"
de O.P.    |    30 Mai 2014   •   06:46

Este momentul dezvăluirilor în criza ucraineană! Separatiştii au recunoscut că ţin ostatici patru observatori OSCE, dispăruţi încă de luni în estul Ucrainei şi că rebelii ucişi sunt ruşi, plătiţi să ajute la crearea Republicii Populare Doneţk.

Şi Kievul a suferit primele pierderi de la declanşarea operaţiunii: 14 militari şi-au pierdut viaţa după ce un elicopter ucrainean a fost doborât de separatiştii proruşi.

Separatiştii spun că morţii din confruntările cu forţele guvernamentale de la Kiev sunt voluntari ruşi din Cecenia, Moscova şi câteva oraşe de la graniţă. Erau plătiţi cu o sută de dolari pe săptămână pentru a ajuta la crearea Republicii Populare Doneţk.

Liderii autoproclamatei Republici Doneţk au cerut ajutorul forţelor externe pentru a opri vărsarea de sânge.

Şi Kievul a înregistrat primele pierderi în operaţiunea antitero din estul Ucrainei. 13 soldaţi şi un general de rang înalt şi-au pierdut viaţa după ce elicopterul ucrainean în care se aflau a fost doborât de rebeli.

Aeronava se îndrepta spre oraşul Sloviansk, epicentrul bătăliilor dintre insurgenţii proruşi şi forţele guvernamentale, când a fost atacat cu un lansator de rachete. Generalul ucis a făcut parte din armata sovietică şi era responsabil de antrenamentele de luptă ale Gărzii Naţionale a Ucrainei.


×
Subiecte în articol: Ucraina Proteste Ucraina Rusia
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close