Antena 3 CNN Externe "NIMIC nu mai este sfânt pe lume". Ce a făcut această tânără de 25 de ani în numele copilului ei grav bolnav

"NIMIC nu mai este sfânt pe lume". Ce a făcut această tânără de 25 de ani în numele copilului ei grav bolnav

"NIMIC nu mai este sfânt pe lume". Ce a făcut această tânără de 25 de ani în numele copilului ei grav bolnav
de O.P.    |    30 Oct 2013   •   06:52

O tânără de 25 de ani din Rusia, Maria Gailmullin, a postat pe contul ei de Facebook, dar şi pe Instagram mesaje disperate în care le cerea apropiaţilor ei ajutorul.

Fetiţa ei, bolnavă foarte grav, avea nevoie de un tratament foarte costisitor pentru a rămâne în viaţă. Înduioşaţi de povestea tinerei foarte mulţi oameni s-au mobilizat şi i-au trimis în contul postat în mesaj sume considerabile de bani.

"Sunt şi eu mamă şi mi-am închipuit durerea pe care trebuie să o simţi atunci când te confrunţi cu o astfel de situaţie. Este îngrozitor să nu ai la cine apela, aşa că i-am trimis şi eu Mariei nişte bani", povesteşte una din femeile dezamăgite de acţiunile tinerei.

Văzând că în cont se strâng sume frumuşele de bani, tânăra mămică s-a apucat de cheltuit. Nu pe tratamente sau medicamente pentru fiica ei, ci pe haine, accesorii scumpe şi telefoane de ultimă oră.

Nici măcar nu s-a sfiit să posteze imaginile pe Facebook şi Instagram, pozele fiind văzute de toţi cei care i-au dat bani.

"Nu mai e NIMIC sfânt pe lumea asta. Dacă a ajuns să îşi lase copilul în spital şi ea să îşi cumpere haine scumpe, atunci nu poate fi numită mamă"; spune o femeie care a ajutat-o pe Maria.


×
Subiecte în articol: bani copii bolnavi
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close