Antena 3 CNN Externe Ninsori puternice în Rusia, Polonia şi Ucraina: Traficul rutier şi aerian, restricţionat parţial (VIDEO)

Ninsori puternice în Rusia, Polonia şi Ucraina: Traficul rutier şi aerian, restricţionat parţial (VIDEO)

Ninsori puternice în Rusia, Polonia şi Ucraina: Traficul rutier şi aerian, restricţionat parţial (VIDEO)
30 Dec 2009   •   15:47

Rusia, Polonia şi Ucraina se confruntă în această perioadă cu ninsori puternice. Autorităţile locale au impus restricţii pentru traficul rutier şi aerian, în mai multe regiuni. Meteorologii spun că va ninge în continuare şi recomandă oamenilor să lase maşinile acasă şi să folosească transportul în comun.

Autorităţile au emis avertizări în mai multe zone din Rusia. În Moscova, poliţiştii au cerut locuitorilor să folosească transportul în comun. Drumarii au ieşi pe stradă încă de la primii fulgi şi au măturat trotoarele din oraş.

A nins puternic şi în estul Poloniei. Autorităţile au intervenit cu utilaje dar oamenii spun că drumurile sunt acoperite de zăpadă.

Meteorologii au avertizat că va mai ninge în centrul şi estul ţării.

Şi Ucraina se confruntă cu probleme din cauza zăpezii. La Kiev, traficul a fost aproape paralizat pe drumurile principale iar cablurile de înaltă tensiune şi copacii s-au rupt sub greutatea gheţii. A fost perturbat şi traficul aerian de la aeroportul Brispol.

Singurii care s-au bucurat de omăt au fost copiii care au făcut oameni de zăpadă şi au aruncat cu bulgări.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ninsoare zapada Rusia Polonia Ucraina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close