Antena 3 CNN Externe Norocul i-a surâs în cea mai neagră zi din viaţă. Englezul care s-a născut din nou după contactul cu un rechin

Norocul i-a surâs în cea mai neagră zi din viaţă. Englezul care s-a născut din nou după contactul cu un rechin

Norocul i-a surâs în cea mai neagră zi din viaţă. Englezul care s-a născut din nou după contactul cu un rechin
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
de O.P.    |    30 Sep 2011   •   12:38

Un englez poate spune cu mâna pe inimă că s-a născut din nou. Tânărul se afla în vacanţă în Cape Town şi înota în apă, când Marele Alb l-a luat în vizor. Rechinul s-a îndreptat spre el să îl mănânce, însă o focă i-a salvat viaţa bărbatului.

Animalul i-a atras atenţia rechinului de la prada sa, şi astfel englezul a putut fi scos din apă de doi prieteni care asistau neputincioşi la tragicul eveniment, scrie Mirror.

Victima nu a scăpat fără răni serioase. Rechinul i-a smuls piciorul drept, şi i-a zdrobit glezna stângă. Cei doi prieteni ai bărbatului au avut prezenţă de spirit şi i-au oprit hemoragia, pentru că altfel englezul ar fi putut muri, spun medicii.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar doctorii au fost nevoiţi să îi facă tranfuzii cu sânge pentru a-l ţine în viaţă. Michael Cohen este acum în afara oricărui pericol şi poate spune că a trăit experienţa vieţii lui.

Click pe fotografiile din galerie pentru a le mări.

×
Subiecte în articol: animale medici
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close