Antena 3 CNN Externe Nu ne vor în ţara lor, dar nici nu se jenează să ne exploateze. Britanicii preferă est-europenii pentru munca de jos

Nu ne vor în ţara lor, dar nici nu se jenează să ne exploateze. Britanicii preferă est-europenii pentru munca de jos

Nu ne vor în ţara lor, dar nici nu se jenează să ne exploateze. Britanicii preferă est-europenii pentru munca de jos
Sursa foto: Foto: latitudetravel.ca
08 Feb 2013   •   08:15

Britanicii nu-i vor pe români, dar patronii din Regat nu ştiu cum să facă să-i angajeze. Ce-i drept, doar pentru munca de jos. Ospătarii şi menajerele din România sunt la mare căutare în Marea Britanie, pentru că nu cer pauză de masă şi lucrează pe bani puţini. Aşa că firmele de recrutare din România caută români dispuşi să câştige un ban cinstit acolo.

Dincolo de orice campanie de denigrare a imigranţilor români, angajatorii britanici ştiu că ies în câştig. La munca de jos, în baruri sau restaurante, cei mai căutaţi sunt tot est-europenii.

În ultimii ani, prin firmele de recrutare au plecat sute de români. Pe lângă job-urile în domeniul hotelier, românii lucrează în spitale, în construcţii, în IT şi în agricultură.

Marea Britanie va ridica restricţiile privind dreptul la muncă al românilor şi bulgarilor la 1 ianuarie 2014.  Moment amânat şi temut de englezi, care se aşteaptă la valuri masive de imigraţi români.

Întemeiate sau nu, temerile guvernanţilor britanici au reuşit mai degrabă să-i asmută pe englezi împotriva imigranţilor.

Au fost bătuţi pentru că sunt ROMÂNI. Doi tineri din România, victimele unui atac xenofob în Marea Britanie
























×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close