Antena 3 CNN Externe O asistentă medicală care a tratat victimele atentatului din Manchester s-a sinucis

O asistentă medicală care a tratat victimele atentatului din Manchester s-a sinucis

O asistentă medicală care a tratat victimele atentatului din Manchester s-a sinucis
Sursa foto: Sursă: Facebook
02 Oct 2018   •   17:10

O asistentă medicală care a tratat victimele atentatului din Manchester de anul trecut și-a luat viața la numai câteva săptămâni după atac.

Clara Malago în vârstă de numai 22 de ani a făcut față nopții de coșmar iar ulterior a mers la ședintele obligatorii psihologice cerute de spital. În ciuda consilierii primite, tânăra și-a luat viața la numai șapte săptămâni după incident și a fost găsită spânzurată în propriul apartament. 

Cauza exactă pentru care aceasta s-a sinucis este încă necunoscută, însă Clara suferea de depresie și urma un tratament cu antidepresive. 

Tatăl fetei a povestit că fiica sa a fost foate afectată de ceea ce a văzut in seara atacului când mulți copii au murit in fața ochiilor ei. "A fost o experiență traumatizantă pentru ea și am sunat-o să o întreb dacă este bine iar ea a răspuns: Îmi e foarte greu tata, am vazut copii murind în fața ochilor mei”, a povestit tatăl Clarei. 

Cu toate acestea, după ce șocul inițial a trecut și după ședințele la psiholog, Clara părea să se simtă mai bine iar apropiații au declarat că nu au văzut niciun semn că aceasta s-ar fi gândit să își ia viața. Autoritățiile nu au găsit niciun bilet de rămas bun.

Sursă: Mirror

×
Subiecte în articol: s-a sinucis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close