Antena 3 CNN Externe O femeie perfect sănătoasă a murit din cauza coronavirusului imediat după ce și-a născut fetița

O femeie perfect sănătoasă a murit din cauza coronavirusului imediat după ce și-a născut fetița

O femeie de 35 de ani din statul american Minnesota a murit din cauza coronavirusul imediat după ce și-a născut prematur fetița. Tânăra mămica era perfect sănătoasă până să fie infectată cu noul coronavirus.

O femeie perfect sănătoasă a murit din cauza coronavirusului imediat după ce și-a născut fetița
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    22 Iul 2020   •   22:00

Aurora Chacon Esparza, o femeie însărcinată în vârstă de 35 de ani a fost internată la Spitalul Memorial Nord din Brooklyn Center după apariția simpromelor de COVID-19. Femeia, care era însărcinată în cu ce-l de-al treilea copil în 30 de săptămâni, a început să tușească și să aibă probleme de respirație la începutul lunii iulie. 

Odată internată în spittal, medicii au constatat că bebelușul nu primea suficient oxigen și au hotărât să facă o operație de cezariană, chiar dacă fătul avea doar 30 săptămâni. Din cauza problemelor de respirație femeia a trebuit să fie legată la un ventilator mecanic și a murit din cauza coronavirusul, fără să își mai întâlnească fetița nou-născută.

Femeia era perfect sănătoasă. Familia acesteia este complet devastată 

Tânăra mamică era sănătoasă și nu avea condiții preexistente: „Era o femeie sănătoasă de 35 de ani, fără condiții preexistente. Nu am crezut niciodată că acest lucru se poate întâmpla cu familia noastră”, a spus soțul femeii pentru Fox 9.

„Soția mea Aurora se odihnește acum în pace cu Dumnezeu. Am credință în Dumnezeu că este cu el și a trecut la o viață mai bună. O să ne lipsească pentru totdeauna și ne vom aminti de ea ca de o persoană puternică, iubitoare și grijulie. Apreciez toate rugăciunile și urările de bine din prima zi”. a mai spus tatăl rămas singur cu trei copii. 

Din fericire, fetița, Andrea, chiar dacă a fost născută prematur mănâncă, zâmbește și plânge ca un copil normal, povestește tatăl. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus femeie insarcinata
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close