Antena 3 CNN Externe O nouă furtună de zăpadă paralizează America. Peste 20% din zborurile din SUA a fost anulate din cauza condiţiilor meteo

O nouă furtună de zăpadă paralizează America. Peste 20% din zborurile din SUA a fost anulate din cauza condiţiilor meteo

O nouă furtună de zăpadă paralizează America. Peste 20% din zborurile din SUA a fost anulate din cauza condiţiilor meteo
de O.P.    |    06 Mar 2015   •   06:56

 O furtună de zăpadă a paralizat Statele Unite ale Americii! Sute de şoferi şi-au petrecut noaptea blocaţi pe o autostradă, din cauza căderilor masive de zăpadă. 

În anumite zone, stratul de zăpadă a ajuns la 60 de centimetri. Peste 20 la sută din zborurile din Statele Unite au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Zapada a blocat sute de oameni pe o autostradă din Kentucky. Mulţi dintre ei, erau turişti, ce se duceau spre Florida, în vacanţa de primăvara, tocmai pentru a scăpa de ninsori.

Câţiva localnici le-au adus mâncare şi apă oamenilor blocaţi în maşini.
Câţiva norocoşi au fost adăpostiţi de Crucea Roşie.

Guvernatorul statului Kentucky a decretat stare de urgenţă şi a închis şcolile, iar mii de zboruri au fost anulate. Din cauza poleiului, un avion cu 150 de oameni la bord a derapat, la decolare, pe Aeroportul LaGuardia din New York. Şase oameni au fost răniţi.

Au fost şi americani care s-au bucurat de ninsoare. Părinţii şi-au scos copii lângă Capitoliul din Washington, unde s-a format un mic derdeluş.

×
Subiecte în articol: furtuna de zapada
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close