Antena 3 CNN Externe Imaginile din Ucraina care fac înconjurul lumii. Oamenii din Harkov s-au refugiat la metrou de teama atacurilor Rusiei

Imaginile din Ucraina care fac înconjurul lumii. Oamenii din Harkov s-au refugiat la metrou de teama atacurilor Rusiei

Sute de locuitori ai orașului ucrainean Harkov s-au adăpostit la metrou după ce zona a fost atacată de rachetele Rusiei. Oamenii vor petrecere noaptea pe holurile din subteran. Și-au adus pături și stau lipiți unii de alții pentru a se încălzi.

Imaginile din Ucraina care fac înconjurul lumii. Oamenii din Harkov s-au refugiat la metrou de teama atacurilor Rusiei
de Redacția Antena 3    |    25 Feb 2022   •   00:27

Harkov, cel de-al doilea mare oraș al Ucrainei, a fost ținta atacurilor cu rachete ale Rusiei.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat interzicerea circulației în capitala ucraineană de la ora 22:00 la 7:00, ora locală, şi face apel la populaţie să se întoarcă la timp acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Îi rugăm pe toți locuitorii Kievului să se întoarcă acasă la timp. Dacă trebuie să vă deplasați în oraș în timpul stingerii, în special în calitate de angajați ai companiilor de infrastructură critică, trebuie să aveți documente de identitate", a transmis acesta.

Ministrul sănătății ucrainian, Viktor Lyashako, a declarat pentru Kyiv Independent că forțele ruse au început să lovească spitalele ucrainiene:

„Aceasta este o încălcare directă a Convenției de la Geneva de către trupele ruse! Spitalele noastre și echipele medicale de urgență sunt în alertă totală, lucrează în toate regiunile și vor oferi îngrijiri în toate circumstanțele.”

 

×
Subiecte în articol: Ucraina metrou Rusia

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Horoscop 30 mai 2023. Racii merg pe instinct, Berbecii trec printr-un test
x close