Antena 3 CNN Externe Periculos de frumos. A fost dat afară din Arabia Saudită pentru că e prea arătos. "Femeile erau în pericol"

Periculos de frumos. A fost dat afară din Arabia Saudită pentru că e prea arătos. "Femeile erau în pericol"

Periculos de frumos. A fost dat afară din Arabia Saudită pentru că e prea arătos. "Femeile erau în pericol"
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Apr 2013   •   12:48

Un tânăr a fost deportat din Arabia Saudită pe motiv că este... prea frumos. Oficialii se tem că este un pericol pentru integritatea morală a femeilor, fiind capabil să le corupă pe acestea.

Omar Borkan Al Gala, fotograf care trăieşte în Dubai, a intrat în atenţia autorităţilor saudite după ce a participat la un festival cultural la începutul lunii aprilie. El a fost deportat alături de alţi trei membri ai delegaţiei cu care se afla la festival.

Un oficial din cadrul festivalului a declarat că cei trei au fost daţi afară pe motiv că sunt prea arătoşi şi că membrii Comisiei se temeau că le-ar putea afecta pe tinerele impresionabile” a scris un ziar arab citat de metro.co.uk.

Totuşi, membrii delegaţiei din care facea parte si Omar Borkan Al Gala spun că expulzarea ar avea legătură şi cu vizita unei artiste de sex feminin din Dubai, care nu fusese invitată în mod oficial la festival.




×
Subiecte în articol: Arabia Saudita Dubai
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close