Antena 3 CNN Externe Planul pentru asasinarea lui Vladimir Putin: Apropiații vor să îl omoare și să spună că a fost un infarct, potrivit The Sun

Planul pentru asasinarea lui Vladimir Putin: Apropiații vor să îl omoare și să spună că a fost un infarct, potrivit The Sun

Apropiaţi din cercul lui Putin încearcă să îl asasineze pe liderul de la Kremlin şi să mascheze manevra în spatele unui infarct, arată un articol din cotidianul britanic The Sun. Sunt şi nume vehiculate pentru succesiune. Iată cine ar putea să îi ia locul lui Vladimir Putin, dacă acesta va muri.

Planul pentru asasinarea lui Vladimir Putin: Apropiații vor să îl omoare și să spună că a fost un infarct, potrivit The Sun
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    Naty Badea    |    06 Iun 2022   •   11:17

Generalii ruși ar putea să îl ucidă pe Vladimir Putin și să ascundă totul spunând că liderul de la Kremlin a făcut un infarct, potrivit publicației The Sun.

Acest lucru s-ar putea întâmpla mai ales în urma declarațiilor extrem de puternice din partea oficialilor americani ai Serviciilor Secrete, care au susținut că știu cu certitudine faptul că Putin suferă de o boală extrem de gravă.

Apropiații liderului de la Kremlin încearcă să îl elimine pe acesta și să îl înlocuiască cu un lider mult mai sângeros.

Numele vehiculate în acest moment la Kremlin sunt numele a doi generali - Valeri Gherasimov și Alexander Bortnikov.

Generalii din apropierea lui Putin îl consideră pe acesta ”mult prea moale” în operațiunile pe care le desfășoară în Ucraina și vor să pună capăt insuccesului pe care armata rusă îl are în războiul din Ucraina.

Pe de altă parte, generalii ruși sunt foarte supărați pe faptul că Vladimir Putin s-a retras de la Kiev și că acesta se concentrează acum doar pe regiunea Donbas.

The Sun susține că generalii ruși sunt capabili de orchestrarea unei lovituri de stat pe care să o împacheteze sub pretextul unui infarct.

Încă un aspect important precizat de The Sun este acela că generalii i-au dat lui Vladimir Putin un ultimatum: ori părăsește funcția, ori își riscă viața.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close