Antena 3 CNN Externe Povestea de necrezut a norocosului-ghinionist. A câştigat 3 milioane de lire la loto, dar a pierdut biletul!

Povestea de necrezut a norocosului-ghinionist. A câştigat 3 milioane de lire la loto, dar a pierdut biletul!

Povestea de necrezut a norocosului-ghinionist. A câştigat 3 milioane de lire la loto, dar a pierdut biletul!
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    14 Oct 2011   •   12:39

Ca mulţi dintre noi, Martyn Tott îşi cumpăra în fiecare duminică bilete la loto, în speranţa că va câştiga marele premiu. Aşa s-a întâmplat şi în ziua cea mare: a luat un bilet, a completat numerele pe care le-a stabilit împreună cu soţia lui şi aştepta tragerea la sorţi.  Norocul i-a surâs şi a aflat că îi vor intra în conturi peste trei milioane de lire sterline.

Această poveste avea să îi schimbe viaţa într-o secundă. Nu în bine, cum aţi fi tentaţi să credeţi, ci în rău. Pentru că imediat ce şi-a dat seama că a ghicit numerele câştigătoare, Martyn împreună cu soţia sa au început să caute biletul, însă nu l-au mai găsit, scrie Daily Mail.

Reprezentanţii loteriei din Marea Britanie au refuzat să le dea banii, cu toate că Martin şi soţia lui au reuşit să demonstreze că ei cumpăraseră biletul câştigător şi că ghiciseră numerele extrase. Până şi Tony Blair a intervenit în favoarea lui, rugând loteria să îi dea banii.

Acest caz s-a petrecut în urmă cu 10 ani, iar de atunci viaţa lui Martyn s-a transformat într-un coşmar. A devenit atât de obsedat de premiul loto, încât viaţa personală s-a transformat într-o ruină.

A dat loteria în judecată, a intrat într-o sectă religioasă, şi s-a despărţit de soţia sa.

Acum, după 10 ani de la nefericitul eveniment, Martyn a reuşit să uite tot şi să îşi reînceapă viaţa. Poate spune că a găsit din nou fericirea, iar la bani nici nu se mai gândeşte.

 


×
Subiecte în articol: loto Tony Blair
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close