Antena 3 CNN Externe Președintele Ucrainei s-a adresat sub forma unei holograme, firmelor de tehnologie

Președintele Ucrainei s-a adresat sub forma unei holograme, firmelor de tehnologie

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a pledat joi, în cadrul unei conferințe la Paris, printre marile firme de tehnologie, apărând ca o hologramă și făcând referire la "Războiul Stelelor", în încercarea de a obține ajutor în lupta țării sale împotriva Rusiei.

Președintele Ucrainei s-a adresat sub forma unei holograme, firmelor de tehnologie
Sursa foto: Twitter/DubTechSummit
de Alexandra Ionescu    |    16 Iun 2022   •   23:26

Zelenskiy a declarat în fața unei mulțimi de sute de persoane la târgul VivaTech că Ucraina oferă firmelor de tehnologie o șansă unică de a reconstrui țara ca o democrație complet digitală, relatează The Guardian.

"Este neobișnuit ca președinții sau șefii de guvern să folosească o hologramă pentru a se adresa oamenilor, dar acesta nu este singurul aspect din "Războiul Stelelor" pe care îl punem în practică", a spus el.

"Vom învinge și imperiul", a spus el, comparând forțele ruse cu băieții răi din franciza "Războiul Stelelor".

Zelenski a adăugat că guvernul său va prezenta un plan specific pentru guvernare digitală la o conferință în Elveția, în următoarele săptămâni.

"Nicio altă țară din lume nu vă va oferi o astfel de șansă de a folosi cele mai avansate tehnologii la nivel de stat", a spus el, adăugând: "Este un experiment și o revoluție digitală, precum și modernizarea sistemului actual, toate în același timp."

Ucraina a fost lăudată pentru utilizarea tehnologiei în timpul războiului cu Rusia, utilizând comunitățile cripto pentru a strânge fonduri și chiar apelând cu succes la Elon Musk pentru a furniza infrastructura pentru serviciile de internet prin satelit, informează Mediafax.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close