Antena 3 CNN Externe Președintele Donald Trump, transportat de urgență la spital, cu un elicopter, după ce s-a infectat cu coronavirus

Președintele Donald Trump, transportat de urgență la spital, cu un elicopter, după ce s-a infectat cu coronavirus

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost transportat de urgență la spital, cu un elicopter al Marinei, la nici 24 de ore după ce a anunțat oficial că a fost infectat cu coronavirus.

Președintele Donald Trump, transportat de urgență la spital, cu un elicopter, după ce s-a infectat cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    03 Oct 2020   •   00:31

Potrivit CNN, președintele Trump a avut febră în ultimele ore și s-a simțit obosit, fiindu-i administrat un cocktail de medicamente ca și o măsură preventivă.

După câteva ore de la anunțul oficial cu privire la infecția cu coronavirus, Donald Trump a început să aibă "simptome ușoare", astfel că medicii de la Casa Albă i-au administrat un "cocktail de medicamente".

După alte câteva ore, staff-ul medical a decis ca președintele Trump să fie transportat la Centrul Militar Medical Național "Walter Reed", acolo unde liderul SUA va rămâne internat.

Cât despre Melania Trump, soția președintelui, medicii de la Casa Albă au anunțat că starea sa de sănătate este bună, având ca simptome doar durere de cap și tuse.

Reacția oficială a medicului personal al președintelui Donald Trump

"După confirmarea PCR a diagnosticului președintelui, ca și măsură de prevenție, i-a fost administrată o singură doză de anticorpi Regeneron. Administrarea medicamentului a fost efectuată fără incidente. În plus față de anticorpi, președintele a primit zinc, vitamina D, melatonină, famotidină și o aspirină. În ultimele ore, președintele s-a simțit obosit, dar cu morarul ridicat.

Este evaluat de o echipă de experți și împreună vom face cele mai bune recomandări pentru președinte și Prima Doamnă în ceea ce privește următorii pași.

Prima Doamnă Melania Trump are ca și simptome o ușoară tuse și o durere de cap, iar restul membrilor familiei au avut rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2", se arată în documentul citat de CNN.

×
Subiecte în articol: Donald Trump coronavirus
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close