x close

Preşedintele Erdogan a discutat telefonic cu Vladimir Putin, după asasinarea ambasadorului Karlov

de A.M.P    |    19 Dec 2016   •   20:59
Preşedintele Erdogan a discutat telefonic cu Vladimir Putin, după asasinarea ambasadorului Karlov Foto: Facebook / Recep Tayyip Erdoğan

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a purtat o discuţie telefonică luni seara cu liderul Rusiei, Vladimir Putin, despre asasinarea ambasadorului Andrei Karlov, care a fost împuşcat mortal de un poliţist turc la o galerie din Ankara, scrie news.ro.

Se pare că preşedintele turc i-a transmis mai multe informaţii lui Vladimir Putin despre atacul armat în urma căruia a decedat Karlov. Ambasadorul rus a decedat la spital, după ce a fost împuşcat de un atacator înarmat într-o galerie de artă din Ankara. 

Expoziţia era organizată chiar de angajaţii ambasadei ruse în incinta unui centru cultural. Se pare că prezenţa ambasadorului la expoziţie a fost anunţată în urmă cu o săptămână, iar autorităţile suspectează că atacul armat este unul premeditat.

Ambasadorul Andrei Karlov nu era însoţit de un bodyguard la asemenea evenimente publice.

Martorii prezenţi la expoziţie susţin că atacatorul a tras iniţial un foc în aer, iar apoi l-a împuşcat în spate pe ambasador.

 

Parteneri
Parteneri
sati