Antena 3 CNN Externe Presupusul călău al Statului Islamic le cere scuze părinţilor pentru problemele pe care le-a creat

Presupusul călău al Statului Islamic le cere scuze părinţilor pentru problemele pe care le-a creat

Presupusul călău al Statului Islamic le cere scuze părinţilor pentru problemele pe care le-a creat
de O.P.    |    09 Mar 2015   •   08:02

Mohammed Emwazi, identificat de presă drept "John Jihadistul", le-ar fi cerut scuze părinţilor săi pentru ruşinea creată familiei, dar fără a-şi exprima vreo remuşcare pentru uciderea barbară a ostaticilor occidentali, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Familia Emwazi a fost nevoită să se ascundă de când identitatea lui a fost descoperită. Aceasta a fost sfătuită să îşi părăsească locuinţa pentru a fi în siguranţă, iar acum mama lui trăişte într-un loc secret, sub proteţia poliţiei, împreună cu patru dintre cei cinci fraţi şi surori ai lui Mohammed. Tatăl acestuia şi sora sa mai mare se află în Kuwait.

The Sunday Times susţine că Emwazi a trimis scuzele printr-o parte terţă pentru "problemele şi necazurile pe care le-a provocat dezvăluirea identităţii sale". În credinţa islamică se crede că cei care nu se supun sau nu îşi respectă părinţii sunt mai predispuşi să meargă în iad.

Premierul kuwaitian i-a spus tatălui lui Emwazi, Jasem, să se distanţeze public de acţiunile fiului său cerându-şi scuze sau să părăsească ţara.

×
Subiecte în articol: statul islamic
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close