Antena 3 CNN Externe Prima reacţie a jurnalistei filmate în timp ce lovea imigranţi. Cum îşi explică gestul şocant

Prima reacţie a jurnalistei filmate în timp ce lovea imigranţi. Cum îşi explică gestul şocant

Petra Laszlo, jurnalista din Ungaria care a fost filmată în timp ce lovea cu piciorul imigranţii care încercau să treacă frontiera, a avut o primă reacţie în legătură cu acest scandal, scrie mirror.co.uk.

Prima reacţie a jurnalistei filmate în timp ce lovea imigranţi. Cum îşi explică gestul şocant
11 Sep 2015   •   20:07

Petra Laszlo susţine că nu îi stă în fire să fie violentă, explicând că în acele momente a intrat în panică şi ceva a făcut-o să reacţioneze aşa.

"Camera înregistra, sute de imigranţi au rupt cordonul poliţiei, unul dintre ei s-a repezit şi m-am speriat. Ceva m-a facut să reacţionez aşa. Am crezut că sunt atacata şi ca trebuie să mă apăr. Este dificil să iei decizii bune când eşti în panică", a spus jurnalista.

"Nu sunt lipsită de inimă, rasistă sau o jurnalistă care loveşte copii. Nu merit această vânatoare politică de vrăjitoare, nici să-mi fie murdărit numele sau să primesc ameninţări cu moartea. Sunt doar mama unor copii mici, care şi-a pierdut jobul. Sincer, îmi pare rău", a spus Petra Laszlo.

Imaginile, apărute marţi seara pe reţelele de socializare, o arată pe această tânără, cu camera pe umăr, punând piedică unui bărbat ce fugea cu un copil în brațe și lovind cu piciorul, într-un incident separat, o fetiţă. Jurnalista lucra pentru un post de televiziune apropiat extremei drepte.

×
Subiecte în articol: Ungaria criza imigranţilor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close