Antena 3 CNN Externe Primele imagini de la accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon - VIDEO

Primele imagini de la accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon - VIDEO

Primele imagini de la accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon - VIDEO
10 Sep 2018   •   08:50

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost implicat, duminică, într-un grav accident rutier. Potrivit presei de peste Prut, două maşini din coloana oficială s-au lovit violent de un camion care intrase pe contrasens.

În urma impactului, maşina liderului de la Chişinău a fost proiectată într-un şanţ.

În imaginile surprinse de camera de bord a ofiţerilor de securitate moldoveni se vede cum camionul intră brusc pe contrasens şi loveşte în plin limuzina prezidenţială. Maşina este aruncată în şanţul de pe marginea şoselei. Camionul se loveşte apoi frontal de maşina ofiţerilor are îi asigură paza preşedintelui. În momentul impactului, în limuzina prezidenţială se aflau Igor Dodon, mama şi fiul lui mijlociu.

Potrivit presei din ţara vecină, toţi trei au fost duşi de urgenţă la spital, dar nu au fost internaţi. „Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei”, a scris mai târziu preşedintele moldovean, pe o reţea socială.

Nici cei doi şoferi nu au fost grav răniţi, după cum a anunţat serviciul de pază şi protecţie. Între timp, au apărut şi primele acuzaţii. Un parlamentar din partidul Socialist din Republica Moldova susţine că imaginile dovedesc ca nu a fost vorba despre un simplu accident.

Igor Dodon se întorcea de la Basarabeanca, din regiunea Găgăuzia, unde  participase la o slujbă religioasă. Şoseaua pe care a avut loc accidentul, care face legătura între Chişinău şi Călăraşi, a fost închisă temporar.

 

×
Subiecte în articol: igor dodon accident
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close