Antena 3 CNN Externe Procesul lui Hosni Mubarak a fost amânat până în data de 15 august

Procesul lui Hosni Mubarak a fost amânat până în data de 15 august

Procesul lui Hosni Mubarak a fost amânat până în data de 15 august
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    03 Aug 2011   •   18:22

După mai multe ore de proceduri juridice în interiorul Academiei de Poliţie din Cairo, judecătorul a decis reluarea procesului fostului preşedinte egiptean şi al fiilor săi pe data de 15 august, conform Associated Press.

Audierile în cazul fostului ministru de interne, el-Adly, vor continua joi. Hosni Mubarak va fi transportat la un spitl medical lângă Cairo până la o nouă înfăţişare. Judecătorul a cerut prezenţa permanentă a unui medic oncolog în timpul reţinerii lui Mubarak.

Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost adus cu ambulanţa în sala de judecată. Mubarak se află într-o cuşcă pe o targă, iar medicii i-au administrat perfuzii.

Mubarak şi fii săi sunt judecaţil pentru corupţie şi uciderea unor manifestanţi. Fostul preşedinte al Egiptului a pledat nevinovat în faţa Tribunalului, la fel ca şi fiii săi, Alaa şi Gamal, acuzaţi de corupţie.

În timpul înfăţişării de astăzi, avocaţii apărării au înaintat o moţiune pentru audierea fostului ministru al Apărării, Hussein Tantawi, indicând intenţia avocaţilor să implice armata în cazul fostului preşedinte al Egiptului.

Vezi imagini din timpul procesului.

×
Subiecte în articol: Hosni Mubarak proces amanare Egipt
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close