Antena 3 CNN Externe Putin îi face o caracterizare deloc prietenoasă lui Hillary Clinton: "E o femeie slabă, cu o exprimare lipsită de eleganţă"

Putin îi face o caracterizare deloc prietenoasă lui Hillary Clinton: "E o femeie slabă, cu o exprimare lipsită de eleganţă"

Putin îi face o caracterizare deloc prietenoasă lui Hillary Clinton: "E o femeie slabă, cu o exprimare lipsită de eleganţă"
de O.P.    |    05 Iun 2014   •   08:08

Preşedintele rus Vladimir Putin a ironizat-o miercuri pe Hillary Clinton, fostul secretar de Stat american, despre care a afirmat că este o femeie "slabă" şi cu o exprimare lipsită de eleganţă, într-un interviu pentru posturile franceze TF1 şi Europe1.

Hillary Clinton, care este considerată o pretendentă serioasă la succesiunea lui Barack Obama la Casa Albă, în 2016, declara în martie că Putin caută să "retraseze" frontierele Europei de Est, aşa cum a făcut Adolf Hitler în anii '30.

"E mai bine să nu intri într-o dispută cu femeile. Însă doamna Clinton nu a fost niciodată elegantă în declaraţii. Cu toate acestea, ne-am întâlnit după aceea şi am purtat discuţii cordiale la diferite evenimente internaţionale", a declarat ironic preşedintele rus, care îşi cultivă imaginea de macho şi care s-a făcut remarcat uneori printr-un limbaj înflorit şi formule-şoc.

"Atunci când oamenii depăşesc limitele o fac nu pentru că sunt prea puternici, ci pentru că sunt prea slabi. Dar poate că slăbiciunea nu este cea mai rea dintre caracteristici pentru o femeie", a continuat el zâmbind.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Hillary Clinton
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close