Antena 3 CNN Externe Putin și-a amânat spectacolul televizat cu telefoane în direct de la cetățeni | "Zilele președintelui rus sunt numărate", spune un fost spion britanic

Putin și-a amânat spectacolul televizat cu telefoane în direct de la cetățeni | "Zilele președintelui rus sunt numărate", spune un fost spion britanic

Un fost spion britanic la Moscova susține că zilele lui Vladimir Putin sunt numărate.

Putin și-a amânat spectacolul televizat cu telefoane în direct de la cetățeni | "Zilele președintelui rus sunt numărate", spune un fost spion britanic
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2022   •   15:41

Christopher Steele a fost șef al biroului MI6 (serviciul britanic de spionaj) pentru Rusia.

"Cu siguranță, din ceea ce auzim de la surse din Rusia și din alte părți, Putin este, de fapt, foarte bolnav", a spus Steele pentru postul britanic Sky News.

Kirilo Budanov, șeful serviciilor de informații militare din Ucraina, a afirmat, la rândul său, ca liderul de la Kremlin se află într-o "stare psihologică și fizică foarte proastă, fiind foarte bolnav".

Alte informații venite de la Moscova accentuează speculațiile că starea de sănătate a președintelui rus este problematică.

Putin amână spectacolul TV în care vorbește la telefon cu cetățenii Federației Ruse

Linia directa anuala cu Vladimir Putin, un maraton telefonic transmis la televiziune, în cadrul căruia Putin răspunde la întrebările cetățenilor ruși, a fost amânată pentru prima dată în 18 ani, relatează The Moscow Times.

Evenimentul nu se va desfășura în luna iunie și nu are încă o dată fixată, a spus purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov.

Anterior, guvernul rus anunțase că linia directă ar urma să aibă loc în cadrul Forumului economic internațional de la San Petersburg, programat în perioada 15 - 18 iunie.

Publicația The Moscow Times mai precizează relatează că un alt eveniment - discursul lui Putin în fața Adunării federale ruse - trebuia sa aibă loc luna aprilie dar a fost amânat, fără a fi comunicată o dată precisă.

Fost Secretar General NATO: "Putin trebuie oprit în Ucraina, altfel va continua să-și atace vecinii"

Fără a specula asupra sănătății fizice sau mintale a președintelui rus, un fost lider NATO avertizează asupra necesității ca Vladimir Putin să fie oprit în Ucraina.

"Dacă nu este oprit, Putin va continua să-i invadeze pe vecinii pașnici" ai Rusiei, crede  Andres Fogh Rasmussen, fost premier danez și fost secretar general al NATO.

"Poporul ucrainean luptă, de fapt, în numele tuturor și trebuie să-l oprim pe Putin, care nu se va opri altfel.

El va continua să-i cucerească pe vecinii pașnici, dacă nu este oprit în Ucraina.

Putin a realizat exact opusul a ceea ce și-a dorit.

A creat mai multă unitate în cadrul NATO și a adus trupele Alianței mai aproape de granițele ruse", a spus fostul secretar general al NATO, referindu-se la extinderea organizației militare prin aderarea Finlandei și Suediei.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close