Antena 3 CNN Externe Un român a furat produse cosmetice de 50.000 de euro chiar de la firma unde lucra, în Italia

Un român a furat produse cosmetice de 50.000 de euro chiar de la firma unde lucra, în Italia

Un român a fost arestat, în Italia, după ce oamenii legii au descoperit că a furat produse cosmetice în valoare de 50.000 de euro chiar de la firma unde lucra.

Un român a furat produse cosmetice de 50.000 de euro chiar de la firma unde lucra, în Italia
Sursa foto: primatreviglio.it
de Cerasela Stafie    |    11 Noi 2021   •   18:07

Serviciul de securitate al companiei Intercos Europe Spa din Dovera s-a confruntat cu furturi repetate din depozitele companiei. Reprezentanții acestuia au sesizat poliția.

Suspiciunile au picat asupra unui angajat de 44 de ani al companiei, cetățean român. Omul avea și antecedente penale. 

Pentru a confirma bănuielile, oamenii legii l-au așteptat pe bărbat la ieșirea din fabrică, după tura de noapte, în data de 10 noiembrie. Acesta avea asupra sa un ruscac, care părea plin.

Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, l-au oprit pe român și i-au percheziționat autorurismul. Au găsit în interior produse cosmetice în valoare de câteva mii de euro, scrie Primatreviglio.it.

Ulterior, au fost percheziționate și dulapurile omului de la locul de muncă. Au fost găsite și acolo zeci de produse, pregătite pentru a fi scoase din fabrică.

La locuința individului, anchetatorii au găsit restul bunurilor furate: peste 1.600 de rujuri, fonduri de ten, farduri de ochi, creioane, rimel și multe altele. Valoarea acestora ajungea la 50.000 de euro. Toate au fost restituite companiei.

×
Subiecte în articol: Italia hot roman infractor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close