Antena 3 CNN Externe Un român a spart o casă din Franța în stilul "Singur acasă", dar a fost prins în flagrant

Un român a spart o casă din Franța în stilul "Singur acasă", dar a fost prins în flagrant

"Singur acasă" nu mai este doar o comedie care prezintă aventurile unui copil care își apără casa în fața hoților. Prin acest scenariu a trecut și un adolescent. Singur acasă, acesta și-a dat seama că locuința i-a fost prădată de hoți.

Un român a spart o casă din Franța în stilul "Singur acasă", dar a fost prins în flagrant
Sursa foto: hepta/ Picturelux
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Oct 2023   •   17:14

Pe 27 octombrie, în orașul Balma, din apropiere de Toulouse, Franța, un incident a avut loc care a amintit de celebrele evenimente din filmul "Singur acasă" cu Macaulay Culkin. Un hoț a intrat într-o casă, iar în interior se afla un adolescent de 16 ani.

Totul a început într-o zi de vineri când băiatul a auzit că cineva sună la ușă. Când a privit pe vizor și a constatat că nu recunoaște persoana de afară, a ales înțelept să nu deschidă ușa.

Ulterior, de la fereastra camerei sale aflate la etajul casei, a observat un individ pe terasă. Apoi, a auzit o bătaie puternică la ușă. Adolescentul, speriat, s-a retras la etajul superior al casei și a sunat disperat mama lui pentru a cere ajutor.

În timpul convorbirii telefonice, auzea zgomote din partea de jos a casei, iar un sunet puternic de fereastră spartă i-a dat de înțeles că situația devine tot mai gravă. Mama i-a cerut fiului său să se ascundă sau să fugă pentru a-și salva integritatea. 

Citește și: Doi bărbaţi, care topeau cabluri pe câmp, au fost amendaţi cu câte 60.000 de lei fiecare, în Bacău

Poliția a fost imediat alertată, iar forțele de jandarmerie din Toulouse Saint-Michel au intervenit rapid pentru a rezolva situația. Hoțul a reușit să intre în casă și să răscolească prin camere și dulapuri în căutare de obiecte de valoare. El a fost arestat la primul etaj al casei, relatează presa franceză.

Conform stiridiaspora.ro, în geanta sa au fost găsite bijuterii, un stilou Montblanc și 200 de euro, toate furate din casa adolescentului. După ce a fost reținut de poliție, s-a aflat că individul, în vârstă de 36 de ani, este de origine română.

 

×
Subiecte în articol: Franta Singur acasă
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close