Antena 3 CNN Externe O româncă din Italia a murit după ce a fost mușcată de un păianjen extrem de periculos

O româncă din Italia a murit după ce a fost mușcată de un păianjen extrem de periculos

O româncă în vârstă de 51 de ani, stabilită în Italia, a murit după ce a fost mușcată de un păianjen extrem de periculos. Românca a mers la spital abia după o săptămână după ce a fost mușcată, atunci când medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

O româncă din Italia a murit după ce a fost mușcată de un păianjen extrem de periculos
de Alin Tarnovschi    |    16 Aug 2020   •   22:45

Tragedia s-a produs în localitatea Marsala din Sicilia, acolo unde românca era stabilită. Presa italiană a anunțat că femeia a fost mușcată de un păianjen extrem de periculos numit 'păianjenul vioară'.

'Păianjenul vioară' trăiește, în mod normal, în Statele Unite, din zona centrală până la Golful Mexic. Potrivit jurnaliștilor La Stampa, românca a fost mușcată de o specie asemănătoare, despre care se știe că trăiește în zonele calde din Europa.

Astfel de păianjeni sunt rareori agresivi, potrivit specialiștilor, însă mușcătura lor poate produce o serie de simptome extrem de grave.

Inițial, mușcătura nu este dureroasă, însă pe măsură ce trece timpul poate duce la necrozarea zonei, la cangrenă și chiar la deces.

Românca, stabilită în Marsala, a mers la spital și i-a anunțat pe medici că avea o inflamație foarte dureroasă la picior, dar și că, în urmă cu o săptămână, a fost mușcată de un păianjen.

La scurt timp după ce a fost internată, starea de sănătate a româncei s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close