Antena 3 CNN Externe Româncă răpită, torturată şi umilită de un DJ italian, după ce a acceptat 1000 de euro

Româncă răpită, torturată şi umilită de un DJ italian, după ce a acceptat 1000 de euro

O româncă în vârstă de 31 de ani a trecut prin chinuri greu de imaginat, după ce a acceptat 1000 de euro de la un cunoscut DJ italian pentru a petrece trei zile cu acesta. Tânăra a fost răpită, torturată şi umilită timp de trei zile, fără încetare.

Româncă răpită, torturată şi umilită de un DJ italian, după ce a acceptat 1000 de euro
Sursa foto: ilmessaggero.it
de Alin Tarnovschi    |    10 Sep 2020   •   11:00

Totul s-a întâmplat în Roma, acolo unde românca locuieşte şi lucrează ca prostituată. Ea a fost racolată de cunoscutul DJ italian, Francesco Cirioni (39 de ani), în timp ce se afla pe o stradă din capitala Italiei.

Românca a acceptat suma de 1000 de euro pentru a petrece timp de trei zile alături de DJ Franceschino, în casa acestuia.

Chinul tinerei de 31 de ani a început în momentul în care a ajuns în casa italianului şi a descoperit că acesta se droga. După ce a fost batjocorită de mai multe ori, femeia a fost închisă într-o cameră şi bătută.

Torturată, răpită şi batjocorită, românca a trăit în acest chin timp de trei zile, până când italianul i-a cerut să se poarte frumos cu un prieten pe care îl chemase să petreacă, notează roma.corriere.it.

Profitând de neatenţia italianului, românca a reuşit să fugă pe un geam deschis al casei şi a sărit în faţa unei maşini pe stradă. Ea a ajuns acasă şi apoi l-a reclamat la Poliţie pe DJ-ul care a torturat-o.

Anchetatorii italieni au descins în casa bărbatului şi au descoperit zeci de grame de droguri, dar şi camera în care românca a fost sechestrată.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close