Antena 3 CNN Externe Presa italiană: Românca și fetița ei, salvate de sub dărâmăturile hotelului lovit de avalanșă. Imagini cu operațiunile de salvare

Presa italiană: Românca și fetița ei, salvate de sub dărâmăturile hotelului lovit de avalanșă. Imagini cu operațiunile de salvare

Presa italiană: Românca și fetița ei, salvate de sub dărâmăturile hotelului lovit de avalanșă. Imagini cu operațiunile de salvare
Sursa foto: Foto: twitter.com
20 Ian 2017   •   15:07

UPDATE: Presa italiană scrie că românca și fetița ei se numără printre supraviețuitorii avalanșei care a lovit hotelul italian, miercuri noaptea. Nu se cunosc informații despre băiețelul acesteia.

Cele opt persoane găsite în viață, doi copii, trei femei și trei bărbați, au supraviețuit în zona bucătăriei hotelului, unde au reușit să facă focul și să se hrănească, scriu jurnaliștii italieni.

O româncă și copiii ei, îngropați de vii sub zăpadă

Salvatorii au cerut ajutorul mai multor elicoptere pentru a-i scoate cât mai repede pe surpraviețuitori.

Imaginile furnizate de echipele de prim ajutor arată o masă de zăpadă amestecată cu alte materiale şi copaci rupţi care a pătruns în hotel şi a umplut unele camere şi holuri până la tavan.

Un purtător de cuvânt al echipelor de salvare a declarat presei locale că avalanşa a avut o lăţime de 300 de metri şi a culcat la pământ o pădure, înainte de a lovi hotelul cu 45 de camere. Se pare că impactul a deplasat clădirea cu circa 10 metri.

Ambasada României în Italia dar şi Consulatul general de la Bologna sunt în permanentă legătură cu autorităţile locale şi sunt gata să ofere asistenţă consulară în cazul în care este nevoie.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close