Antena 3 CNN Politică Se ascut cuțitele în taberele din războiul pentru șefia PNL. Prăpastie imensă între Ludovic Orban și Florin Cîțu

Se ascut cuțitele în taberele din războiul pentru șefia PNL. Prăpastie imensă între Ludovic Orban și Florin Cîțu

Pare că se adâncește prăpastia dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban. Nu mai apar public împreună decât acolo unde este absolut necesar, iar surse politice confirmă că relația lor s-a răcit în ultimele săptămâni.

Se ascut cuțitele în taberele din războiul pentru șefia PNL. Prăpastie imensă între Ludovic Orban și Florin Cîțu
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    13 Iun 2021   •   13:05

Se apropie Congresul PNL și cred că liberalii merg pe deviza nicio zi fără scandal pentru că asta se întâmplă în ultimele zile în Partidul Național Liberal. Nu există zi în care să nu existe disensiuni și atacuri între tabere.

Ludovic Orban a declarat recent că a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea actualei coaliții de guvernare. Astăzi, liderul liberal a spus că nu se simte vinovat pentru portofoliile importante pierdute de liberali la acele negocieri. Acesta a mai spus și că nu se teme de atacurile venite din cealaltă tabără.

Acum, în apropierea Congresului PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu nu mai sunt văzuți prea des împreună, iar în urmă cu câteva zile, la un eveniment la care a participat și Klaus Iohannis, liderul PNL anunțase inițial că nu va fi prezent acolo.

Potrivit unor surse politice, ulterior Orban s-a răzgândit pentru a nu-l lăsa pe premierul Florin Cîțu singur cu Klaus Iohannis.

”Nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid prin mass media (...) Am avut un mandat de negociere, iar dumneavoastră ați fost acolo și ați văzut că nu au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică să ignori un adevăr evident, cunoscut de întreaga societate, de întreaga mass media, de toată lumea.

Sunt un om care este în activitatea politică de 31 de ani, nu am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău pentru că Slavă Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a precizat, duminică, Ludovic Orban.

 

 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close