Antena 3 CNN Externe Sergiu Cora, corespondenţă Antena 3 CNN din Varşovia: "Măsurile de securitate sunt speciale"

Sergiu Cora, corespondenţă Antena 3 CNN din Varşovia: "Măsurile de securitate sunt speciale"

Sergiu Cora, corespondent Antena 3 CNN trimis special în Varşovia, a transmis din grădina Castelului Regal, din locul de unde preşedintele american Joe Biden va susţine discursul pentru ţările NATO de pe flancul estic, un discurs mult aşteptat după cel susţinut de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

de Alin Tarnovschi    |    21 Feb 2023   •   15:04

"Dincolo de discuţile cu Andrzej Duda, preşedintele Poloniei, discuţii din spatele uşilor închise, aici, în grădina Castelului Regal, Joe Biden se va adresa poporului polonez, se va adresa refugiaţilor şi lumii întregi.

Este aşteptare aici şi vorbim de o scenă unde preşedintele îşi va ţine discursul. Vorbeam de măsuri de securitate sporite. Pupitrul este împrejmuit de o sticlă foarte groasă, sticlă antiglonţ. Este normal în astfel de momente, vorbim de preşedintele SUA, liderul lumii libere.

Revenind la discurs şi la ce aşteptări sunt din partea lui Joe Biden, pe de o parte, unii analişti, dar şi presa de peste ocean, spun că va fi un discurs prin care Joe Biden va consolida ideea unităţii, ideea parteneriatului dintre SUA,  statele membre NATO, dar şi susţinerea faţă de Ucraina.

Mai mult, există informaţii conform cărora Joe Biden va da o replică lui Vladimir Putin", a transmis Sergiu Cora, în direct la Antena 3 CNN.

Citeşte şi: Joe Biden, primit la Palatul Prezidenţial din Varşovia | Sabrina Preda, corespondenţă Antena 3 CNN din Polonia

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close