Antena 3 Externe Silvio Berlusconi, acuzat că a folosit avioane militare pentru a transporta oaspeţi la vila sa

Silvio Berlusconi, acuzat că a folosit avioane militare pentru a transporta oaspeţi la vila sa

02 Iun 2009   •   13:16
Silvio Berlusconi, acuzat că a folosit avioane militare pentru a transporta oaspeţi la vila sa
Sursa foto: Berlusconi

Berlusconi se află din nou pe primele pagini ale publicaţiilor italiene. Premierul italian este anchetat în cazul unui posibil abuz al aeronavelor statului de către oficiali. Potrivit The Independent,Berlusconi şi-ar fi transportat mai mulţi oaspeţi la vila sa cu avioane militare.


Cazul a fost deschis, în urma unei reclamaţii făcută de o asociaţie a consumatorilor. ?Nu este normal să folosieşti avioane militare în scop personal şi să consideri că bunurile statului sunt de fapt ale tale?, a spus politicianul Antonio Di Pietro.

În urmă cu puţin timp, Berlusconi a mai fost implicat într-un scandal, fiind acuzat că ar avea o relaţie cu tânăra Noemi Letizia, de numai 18 ani. Mai mult, soţia premierului a ameninţat că va divorţa deoarece nu poate trăi alături de un om care ?frecventează? minore.

În vârstă de 72 de ani, Berlusconi a mai fost implicat şi în alte scandaluri în timpul carierei sale politice. Însă, de fiecare dată, acesta a fost achitat.

În februarie, avocatul britanic David Mills a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că ar fi luat mită de la Berlusconi. Bucurându-se de imunitate politică, premierul nu a fost tras la răspundere pentru aceste acuzaţii.


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close