Antena 3 CNN Externe Spania. Trei români au murit în urma unui accident petrecut într-un un parc de distracţii

Spania. Trei români au murit în urma unui accident petrecut într-un un parc de distracţii

Spania. Trei români au murit în urma unui accident petrecut într-un un parc de distracţii
Sursa foto: Foto: destination360.com
09 Aug 2011   •   17:58

Accident tragic într-un orăşel din Spania: trei români au murit striviţi într-un parc de distracţii, după ce o parte din instalaţia în care se aflau s-a desprins şi a căzut. O a patra victimă, tot româncă, a fost internată cu răni foarte grave, la un spital din Toledo. Autorităţile locale au cerut declararea a două zile de doliu.

Tragedia s-a petrecut puţin după 4.00 dimineaţa, într-o localitate cu 10.000 de locuitori, situată în vestul provinciei spaniole Toledo.

Instalaţia are patru braţe. În fiecare braţ există un scaun pentru patru persoane. Se pare că unul dintre acele scaune a căzut. Trei bărbaţi de naţionalitate română au murit şi o fată a fost transportată de urgenţă la spital, în stare foarte gravă.

Tânăra de 16 ani a fost operată de urgenţă. Între timp, autorităţile au întrerupt pe termen indefinit serbările oraşului şi autorităţile au fost mobilizate pentru a afla cauza accidentului.

Doi fraţi au murit pe loc, iar cea de-a treia persoană şi-a pierdut viaţa o jumătate de oră mai târziu. Toţi românii implicaţi în accident erau stabilţi în Spania de mai multă vreme.

 





×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close